VeroN 3 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Siemka.Otwieram ten temat,żebyście dawali mi rady i oceny,co mam poprawić itp.Może jeszcze nie potrafię wszystkiego, ale jeszcze się uczę. Oto pierwsza praca jaką udostępniam. Jest to Face Swap. Pierwszy w moim wykonaniu,więc trochę gorszy niż inne.Za face swap posłużyło mi zdjęcie ibrahimovicia i Michała pazdana oryginał Przeróbka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 jak te włosy Michałowi nie pasuja łap plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Usta wyglądają trochę nie naturalnie, jakby były przesunięte o kilka pixeli w lewą stronę, poza tym wszystko spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No i trochę kolor twarzy się różni a tak to fajnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi