Hiero 0 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Siemka. Grałem dziś na serwie mapa inferno, miałem perk z Scarem-20 i skanuje się na bananie tą ścianę zabiłem 1 może kogoś obiłem nwm. Po chwili dostałem bana chyba od MajuN'a nwm za co na aim nie gram wh też gram sam na serwie z nikim na ts itp nie jestem nie wiem o co chodzi pisze na banach ze mam na zawsze (według mnie to Majun jest z kimś na ts bo ma info z dup*) Proszę o unbana serwer mi siębardzo podoba a nwm za co ban :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-prośby-o-ub/napisz prośbę o ub według wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiero 0 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzięki a skąd ss w cs go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie ten dział. Jak napisał mako wyżej, tam się zgłoś o UB. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nie ten dział. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi