polakkk 0 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nick:polakkk Link do SS:bez ssy nie posiadam ich Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: Mam pytanie dostałem aktywnego za co ? Kupiłem konto od kumpla i nic nie wiedziałem jeżeli ma aktywnego mogli byście mnie odbanować zmienie nick ale proszę o ub , ponieważ nic o banie nie wiedziałem Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Podwójny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi