wiars0n 28 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 1. Nick:wiars0n 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/wiars0n/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Cześć jestem Mateusz wielu mnie pewnie kojarzy choć nie każdy lubi :<, Jestem spokojny i ustatkowany, wkurza mnie tylko jakiś ewidenty czit i wpadam w nerwe wszystko do opanowania, Lubie informatyke, gry, prace fizyczną 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Bardzo podoba mi się atmosfera panująca na serverze, lubie grać na nim i chciałbym poczęści pomóc, unieszkodliwiać pasożytów, oraz gdy się bardzo nudze spędzam tu czas :) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak STEAM_0:0:3680811 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:zależy od dnia . ale większości to jest minimum pół godziny dziennie. MAX CAŁY DZIEŃ ;P 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Robocze - popołudnie, wieczór, nocki, WEEKEND - rano,wieczór,noc 13. Staż w Counter-Strike 1.6:8 LAT (steam) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak, również miałem własny server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wymagania: 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadasz aktywnego warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi