SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Za każdym razem gdy chce wbić na inny serwer niż ODD2 wyskakuje mi podobny problem: Error: could not load file models/player/VipCT/VipCT.mdl Model models/player/VipCT/VipCT.mdl not found and not available from server Cannot continue without model models/player/VipCT/VipCT.mdl, disconnectiCo mogę w tym przypadku zrobić?Cs'a mam z naszego Classic'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wejdź do folderu CS -> models -> player -> znajdź pliki VipCT oraz VipTT i usuń je. Kolejno wejdź jeszcze raz na serwer i pozwól by on pobrał Ci nowe modele vipa. Jeżeli zrobisz tak jak napisałem to powinno pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziękuje ci pomogło :)Miałem również wpisaną komendę cl_allowdownload 0 i dlatego nic też nie mogłem pobierać (Modele i mapki)Temat można zamknąć.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi