Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) [Tymbarkowa :3]: Witam wszystkich zgromadzonych! Dziś po raz kolejny mam zaszczyt przeprowadzić wywiad z byłą panią redaktor - Mariną aka Karpiem aka Rudą z DD3! Ciesze się, że zapisałaś się akurat do mnie! Od ostatniego wywiadu minęło ponad pół roku, czy przez ten okres czasu zmieniło się coś w Twoim życiu? [Marina.]: Również wszystkich serdecznie witam, a szczególnie Ciebie karpiu. Tak, w moim życiu zaszło dużo zmian, między innymi zmiana szkoły, w której średnio sobie radzę, ale wiadomo - pierwsza klasa. [Tymbarkowa :3]: W poprzednim wywiadzie pisałaś, że wybierasz się do Technikum Gastronomicznego. Czy zostałaś przy tym wyborze? W jakim sensie średnio sobie radzisz? [Marina.]: Tak, udało mi się dostać do tej szkoły, jestem z tego bardzo zadowolona. Pisałam też, że wybieram się do internatu, ale jednak z tego zrezygnowałam. Rozpiska co mam robić o danej godzinie? To nie dla mnie. Średnio sobie radzę z nauką - jest jej mnóstwo, ale wierzę, że dam radę i przejdę do kolejnej klasy :D [Tymbarkowa :3]: My również w to wierzymy i będziemy trzymać kciuki, żebyś zdała! Dlaczego zrezygnowałaś z internatu? [Marina.]: Po pierwsze, gdy poszłam dowiedzieć się czy się dostałam Pani była mega nieuprzejma i nawet nie sprawdziła listy i z góry było NIE. Pojechałam więc do drugiego internatu, tam mi powiedzieli, że jest jeszcze 1 miejsce. Gdy spytałam jak to wszystko wygląda, to się przeraziłam. Nie dość, że kosmiczna cena za miesiąc, to wszystko godzina po godzinie rozpisane. Nawet nie miałabym czasu wyjść na miasto, a co dopiero z kimś się spotykać. [Tymbarkowa :3]: No tak, z opowiadań moich znajomych, którzy uczęszczali do internatu wyglądało to tak samo. Jak więc sobie radzisz z dojazdem do szkoły? [Marina.]: Dojazd nie jest taki straszny jak myślałam. Autobus mam 7:02, 7:16 i 8:12 i jadę ~30 minut. Przed 8 jestem w szkole i jest super :D Tylko raz zdarzyło się, że zadzwoniłam po Pawła bo musiałam być na 8 w szkole, a mój autobus miał opóźnienie. [Tymbarkowa :3]: Skoro ruszyłaś temat Pawła.. Wszyscy wiemy, że poznaliście się u nas na forum. Jak układa się między wami? [Marina.]: Jeju, nawet nie myślałam, że tak trudne będzie napisanie czegoś o tym ;p No cóż, niedługo mija nam rok :D Dokładnie 26 stycznia. Fakt, są lepsze chwile i gorsze. Zbliża się też studniówka i ferie, w które Paweł planuje zabrać mnie na narty, cholernie się tego boję XD Ale ogólnie między nami układa się bardzo dobrze :D [Tymbarkowa :3]: Bardzo się cieszymy! Jeszcze jedno pytanie odnośnie jego. Jak zapewne wiesz, po raz któryś Paweł został uznany za najbardziej poważną osobę na forum -> KLIK Czy w życiu realnym jest podobnie? Zdradzisz nam jaki Szeregowiec jest na prawdę? [Marina.]: Jest osobą poważną, z planami na życie i wie czego chce. Zawsze musi postawić na swoim choćby nie wiem co. Inaczej jest wobec mnie, co chyba jest dość wiadome. [Tymbarkowa :3]: Na forum jest dość tajemniczy, więc można by było pytać o niego i pytać.. Ale my nie o nim tutaj :) Oczywiście Paweł pozdrawiamy! Wyżej napisałaś, że boisz się jechać na narty, dlaczego? [Marina.]: Nigdy nie jeździłam na nartach, może dlatego. Mam wrażenie, że gdy się tego podejmę wrócę do domu połamana :D Nie wydaje mi się, że mógłby to być sport dla mnie i taki który by mi podpasował. Ale w sumie myślę, że mogłabym spróbować :D [Tymbarkowa :3]: Boże, uważaj na siebie!xD Jedziecie za granicę, czy w polskie góry? [Marina.]: Z tego co mi wiadomo to w polskie góry. [Tymbarkowa :3]: No to życzymy udanego wyjazdu! Jak z Twoim gotowaniem? Dalej lubisz to robić? Nabrałaś już jakiegoś doświadczenia? [Marina.]: A dziękuję, dziękuję :D Z czasem coraz bardziej się do tego przekonuję. Czuję, że jest to coś co na prawdę lubię. Sprawia mi to ogromną przyjemność, a doświadczenie z czwartku na czwartek rośnie. [Tymbarkowa :3]: Czyli możemy się Ciebie spodziewać w kolejnej edycji MasterChefa? :D Co jest Twoim popisowym daniem? :) [Marina.]: Nie planuje nic z tych rzeczy, żadnych masterchefów ani nic :D Moim popisowym daniem teraz jest makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym z jajkiem :D ew. mózg kingi hehe [Tymbarkowa :3]: O proszę! "Mózg Kingi" - z tym się jeszcze nie spotkałam! Możesz nam w skrócie opisać na czym polega to danie? :) [Marina.]: Polega to na ogłuszeniu Kingi, wyrwaniu jej małego mózgu i upieczeniu go w piekarniku w 200 stopniach na 15 minut, a do tego smażony karpik. [Tymbarkowa :3]: A co jeśli dany osobnik nie ma mózgu? Masz jakąś alternatywę? W końcu kucharz, musi wykazać się nie tylko umiejętnościami w kuchni ale również pomysłowością i sprytem ;> [Marina.]: Oczywiście, obcinam wtedy kończyny i robię z nich roladkę, mówię Ci, pychotka! [Tymbarkowa :3]: Ej kurczaki! Czy ja właśnie zostałam bez jakiejkolwiek części ciała :o Podchodzi to pod kanibalizm! Czy aby na pewno jesteś człowiekiem? [Marina.]: Podobno tak, a nawet kobietą! [Tymbarkowa :3]: Cóż jestem w szoku.. na tym chyba zakończymy nasz wywiad.. Nie no żarty żartami! Wróćmy do realnych pytań! Jesteś dopiero w 1 klasie technikum. Myślałaś może, co chcesz robić po skończeniu tej szkoły? [Marina.]: Tak, mam w planach uderzyć w towaroznawstwo bądź dietetykę. Towaroznawstwo jest bardzo prostym kierunkiem ale interesującym, nie wiem czemu akurat ten. Dietetyka zaś jest okropnie trudnym kierunkiem, multum nauki i wiele certyfikatów. [Tymbarkowa :3]: A co jeśli, żadne z tych planów nie wypali? Masz jeszcze jakieś inne pomysły na siebie? [Marina.]: No cóż, jeśli mi się nie powiedzie to Paweł będzie mnie utrzymywał XDDD Nie no żarcik, wtedy mogę skończyć kilka dość drogich kursów i zostać dietetykiem szpitalnym, wiadomo, to nie to samo. [Tymbarkowa :3]: Dobrze, zejdźmy teraz może na temat forum. Posiadałaś u nas już admina 1.6, redaktora, a teraz admina TS3 i promotora. Która z tych rang podobała/podoba Ci się najbardziej? [Marina.]: Z tych funkcji dalej kocham redaktora, lecz nie żałuję, że zrezygnowałam. Obecnie najbardziej podoba mi się promotor, ah ten kolorek A tak na poważnie, najbardziej podoba mi się funkcja admina TS3. Dużo na nim przesiaduje i lubię po prostu pomagać użytkownikom. [Tymbarkowa :3]: Co najbardziej podobało Ci się w funkcji redaktora? [Marina.]: Sama do końca nie wiem, po prostu przypadła mi do gustu. Mam jakiś sentyment do tej rangi. [Tymbarkowa :3]: A co skłoniło Cię do złożenia podania na admina TS3? [Marina.]: W sumie była to namowa ze strony Umciaka i Twojej :D Ale gdy otworzyli rekrutacji pomyślałam, czemu w sumie nie c: I się udało i oto jestem :3 [Tymbarkowa :3]: Planujesz w przyszłości jeszcze jakieś rangi? [Marina.]: Niee, to już moja ostatnia ranga [Tymbarkowa :3]: Ostatnie pytanie na koniec - skąd nick MARINA. STRAŻNIK TEXASU?xD [Marina.]: Staram się być wyrozumiała, ale czasami się nie da :D <16:11:00> "Pietrucha" został zablokowany za 3 godz. na serwerze przez "Marina." (Skakanie po kanałach.) <16:11:00> Klient zablokowany: "Pietrucha" <16:11:05> "Pituś" przeniesiony z kanału "❹ Kanał I" na "╠•> Pytania do admina" przez "Tymbarkowa ;3" <16:11:05> Grupa kanału "Guest" została przypisana do "Pituś" przez "[TS3] Cs-Classic.pl [Darmowe Kanały] [bezpieczny]". <16:11:05> "Pituś" został zablokowany za 3 godz. na serwerze przez "Marina." (Skakanie po kanałach.) <16:11:05> Klient zablokowany: "Pituś" <16:11:06> "Wojtas" przeniesiony z kanału "❹ Kanał I" na "╠•> Pytania do admina" przez "Tymbarkowa ;3" <16:11:06> Grupa kanału "Guest" została przypisana do "Wojtas" przez "[TS3] Cs-Classic.pl [Darmowe Kanały] [bezpieczny]". <16:11:13> "Wojtas" został zablokowany za 3 godz. na serwerze przez "Marina." (Skakanie po kanałach.) [Tymbarkowa :3]: Taki typowy warjot z Ciebie :o Na tym zakończymy nasz wywiad. Mam nadzieje, że wszystkim spodobała się taka forma :) Dziękuje Marina za poświęcony czas i myślę, że jesteś zadowolona :) Możesz oczywiście teraz kogoś pozdrowić! [Marina.]: No okej, chciałabym pozdrowić Pawła bo tak , Ciebie bo jesteś karpikiem, Umciaka bo się widzimy w maju, Weronikę bo jest moją river, Pynie bo razem jemy, rewoxa małego śmieciucha, Patriotica (kupe) bo 8! c: polaczka bo ma fałdki :3 i mojego kumpla Zegarka! :D [Tymbarkowa :3]: Również pozdrawiam! Do zobaczenia na forum i na TS3! Dziękuje Kasi za napis :) Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Tymbarkowa :3 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 ZDEJM KOSZULE NIECH PRZYTULE TWE CYCULE CHOCIAŻ RAAAZ :wub: O wywiadzie już słyszałam, pokochałam <3 Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam te banixy :') Cudo, pozdrawiam Was karpiki :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zawsze Ci wypłacze River :3 Fajnie się czytało, ale Paweł to bob. Kc i więcej takich banów! Ps ze mną się widzisz w wakacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 rewoxa małego śmieciucha Sama jesteś mała, ja co najwyżej śmieciuch XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No daje radę ten wywiad :D btw. Weronika może się odp!@#$%^ ? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 zapomnialas o mnie gruba dupo plusik za wywiad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi