danqpl 3 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Twój Nick:Danq2. Kto zawinił? (admin/gracz):admin3. Nick oskarżonego:Rafij4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:70530876 5. Data i godzina zdarzenia:20:516. Mapa: czarnobyl 7. Opis sytuacji: Zapytałem się na czacie Czy chce ktoś do gangu GrubePecaki. Dostałem bana automatycznie na jedną godzine! Admin sie na mnie uwziął!8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Cały server w tym czasie9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas:Nie umiem tego demka dać!!!! aha To czemu opis:Obraza? W tym momencie obrażasz mnie! Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Opis sytuacji powinien wyglądać tak: Zapytałem się na czacie Czy chce ktoś do gangu GrubePecaki. Nazwa nawiązuje do admina Rafiego, który właśnie taki jest. I dzięki temu będziemy mieć przywileje. Jak najbardziej skarga do odrzucenia. "który właśnie taki jest" nie powiedział tego i nawiązuje to w taki sposób że rafał ma gruby plecak w szkole i tyle . Może nie zmyślaj co veo? :) Edytowane 11 Grudnia 2016 przez ra1x1or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolosek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) "który właśnie taki jest" nie powiedział tego i nawiązuje to w taki sposób że rafał ma gruby plecak w szkole i tyle :p. Opis sytuacji powinien wyglądać tak: Zapytałem się na czacie Czy chce ktoś do gangu GrubePecaki. Nazwa nawiązuje do admina Rafiego, który właśnie taki jest. I dzięki temu będziemy mieć przywileje. Jak najbardziej skarga do odrzucenia. Może nie zmyślaj co veo? :) Dowód jest wszystkim, daj dowód że założenia gangu były inne niż te, które wypisałem Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Niedostarczone demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi