Bicepk 15 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie wiem jak to się stało, ale jeszcze wczoraj miałem na skoczku 180/185 lvl, dziś mam 1.... Na Laiku został, ten co był (27), na skoczku nie ... :/ Szczerze, to nie uśmiecha mi się bić tego LVL od nowa :/ Wiele osób może potwierdzić, przykładowo Toxyn, ZabityZabity.... Bodajże miałem 6/7 miejsce w /codtop15. Mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić i odzyskam swój "ciężko zapracowany" LVL ? :D Nick w grze: Pijany Biceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Przyczyna twojego błędu: L 12/12/2016 - 22:15:11: Pijany Biceps kupil Przenies XP Najprawdopodobniej źle przeniosłeś lvl z klasy na klasę. Co do odzyskania twojego poziomu klasy zobaczymy do da się zrobić. @edit Sam się przeniósł?Dziwne Najlepszym rozwiązaniem jest założenie darmowej rezerwacji na nick żeby sam lvl cię się nie przenosił :D http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/ Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bicepk 15 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Najlepsze jest to, że nie przenosiłem żadnego lvl @edit Poważnie nie przeniosłem, nawet o tej godzinie nie grałem :D Bodajże do 21 grałem z Toxynem :p Jak odzyskam LVL, od razu rezerwuje nick, kiedyś ban za podszywki, teraz LVL :/ Zgłoś sie po lewel na serwerze /Zygus Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi