Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Pojedynki graficzne! - Propozycje/zmiany

Kasia!

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Podczas ostatniego etapu usłyszałam kilka propozycji odnośnie organizacji oraz zmiany w zasadach konkursu. Co już jest w planach do wprowadzenia.

I tu właśnie prośba do was. Jeśli macie jakieś inne pomysły, chcecie pomóc w tworzeniu tego konkursu. Dodajcie coś od siebie!

Przy okazji dodaję link do zasad konkursu:

Kliknij mnie!

Każda odpowiedz będzie "lajk'owana"!

:dajekwiata: 

* Nie bójcie się zatwierdzania postów, jest to wprowadzone w całym poddziale, umożliwi to kontrolę, nie chcę tu niepotrzebnego spamu. Każdy post nawet hejt (ale sensowny hejt, ma się rozumieć), zostanie odkryty! xD

• Like 1

Proponuję żeby następnym razem publikować prace bez wcześniejszego podawania ich autora.

W ten sposób zaoszczędzimy sobie stwierdzeń, że oceniane one są " po znajomości" i będzie można skupić się głównie na pracy.

+ Proponuję albo ograniczyć się do jury albo do ankiety.

Edytowane przez Kasia!
Aktualnie jest to tylko Jury. Ankieta jest tylko podglądowa. //Kasia!
  • Like 3

1. Aby w pierwszym etapie nie było grup bo to i tak bezsensu gdyż ta sama tematyka, a jak się trafi słabsza osoba vs lepsza no to z góry wiemy kto wygra pojedynek. ;d 

2. Wstawić wszystkie prace w jednakowym czasie oraz bez wcześniejszego podawania autora - to co Ci mówiłam na PW, że wiedząc kto doda oczekujemy pracy na np. wyższym lub niższym poziomie zależne od tego kto dodaje i dopiero np. po wyborze do następnego etapu podpisać prace nickami. 

3. Aby od początku trzeba było podawać plik by zobaczyć ile faktycznie ktoś zrobił na pracy.

• Like 4

• 2 tygodnie później...

1.Według mnie tak jak napisała wczesniej kolezanka nazwa autora powinna zostac pokazana dopiero po ogloszeniu wynikow.

2.Druga propozycja jest dobieranie uczesnikow pojedynku wedlug ich umiejetnosci, nie bedzie wtedy przypadku gdy osoba ktorej prace sa na bardzo wyskoim poziomie, rywalizowac bedzie z osoba duzo slabsza :p

Edytowane przez eqk
  • Like 1

• 3 tygodnie później...

Hej!
Pewnie już czekacie na kolejną edycję, a nie wiecie na czym dokładniej będzie polegać i kiedy się zacznie.

Odpowiem wam na to teraz.

Ze względu na to, że piszę w maju maturę, mój czas na organizację pojedynków jest trochę ograniczony. Stwiedziłam, że jeśli miałoby to się jeszcze odbyć przed majem, to zaczełby się to na początku marca, ze względu na to, że u mnie ferie są dopiero od 13 lutego. A, więc miałabym dużo czasu na spokojne przygotowanie.

Niestety jak to w pierwszej edycji było, sama organizuję i przeprowadzam  całość. I tu jest moja wielka prośba, jeśli lubisz pomagać, jesteś kreatywny/a, nie jesteś stronniczy/a, masz chęci do poprowadzenia razem ze mną kolejnej edycji. Napisz do mnie w wiadomości PW 
Osobę która zdecyduje się pomóc mi również i w kolejnych edycjach wynagrodzę nie tylko "lajkami".

Więcej informacji na PW!

Edytowane przez Kasia!
  • Like 3

• Kasia! zablokował(a) ten temat
  • Qesik odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności