Sh3rLucky 0 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Piszę 2 raz, nie kopiuje grafik, jeśli coś tu wrzucam to na 100% coś zmieniłem. Zapraszam do hejtowania i komentowania :) Mówcie co poprawić itp. :) Edit.1. Jakość lepsza jest, ale tu się psuje. Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Sh3rLucky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jedyne co mi się złego rzuca w oczy patrząc na te prace to napisy. Popracuj trochę nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh3rLucky 0 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jedyne co mi się złego rzuca w oczy patrząc na te prace to napisy. Popracuj trochę nad tym :) Przepraszam że komentuje swój temat. Co byś polecał? Jeśli chodzi o napisy? Photoshop cs6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie wiem, bo ja całe życie, robię wszystko w gimpie, ostatnio trochę działam w ps ale nie za dużo. Jest jeden uniwersalny sposób, dużo tutoriali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi