sandr0 59 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: S4N7R0 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Tr!LeXX 4.IP/SID oskarzanego*: 176.96.171.138 5.Data i godzina: 2016-12-17 15:35 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://imgur.com/a/7rsMJ Świadek: S1cream, Pijany Biceps 7.Opis sytuacji: (znowu) Gram na mapie arctic, gdy Tr!LeXX zapytał się czy ktoś ma skype'a, Ja odpowiedziałem że mam ale nie podam. Po czym bez powodu, zaczął mnie wyzywać i skracać. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 17 Grudnia 2016 przez S4N7R0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bicepk 15 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Podpinam się, Tr!LeXX nadmiernie obraża, skraca mimo wielu upomnień, kampi przy TP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 dobra za skracanie będzie mniejsza kara ponieważ jest to jego pierwszy banZa obrazę już tak kolorowo nie będziemyślałem i wymyśliłemBan na 5 godzinzamek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi