Bicepk 15 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Pijany Biceps 2. Imię: Krystian 3. Wiek: prawie 18 :D 4. Znajomość AMX (1-10): okolice 8, ale doszlifuje na 10 :D 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście, że tak :D 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Pijany%20Biceps/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie 9. Parę słów o sobie **: Prosty chłopak ze wsi, chodzący do technikum informatycznego, Jestem bardzo komunikatywną osobą. Deathrun to mój żywioł, ale bez przesady, nie samym komputerem człowiek żyję :D Wyróżnia mnie wysoka kultura osobista. Jestem bezkonfliktowy (a przynajmniej tak mi się wydaje). Uważam się za dżentelmena :p Nawet ustępuję staruszką miejsca w autobusie :p 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spędzam na DeathRunie mnóstwo czasu, chciałbym przysłużyć się do rozwijania sieci, wydaje mi się, że zasługuję na role Admina (skromny). Regulamin na TIP-TOP. Bardzo dobry kontakt z adminstratorami oraz graczami - wiadomo, nie z każdym, ludzie są różni :D Mam wrażenie, że przyda się kolejna para oczu do pilnowania porządku na serwerze :p Liczę na to, że dacie mi szanse i się sprawdzę :D 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Wbrew pozorom to nie jest łatwe pytanie :p Każdy dzień jest inny, jednego dnia będę grał 10 godzin, innego 10 minut, wydaje mi się, że średnio w tygodniu 2 godzinki, w weekendy 4-7 :D 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 17-21, Weekendy 9-20 - w tych godzinach napewno mnie spotkasz :D 14. Staż w Counter-Strike 1.6: ojoj, kto by to liczył ? Gra dzieciństwa , będzie 8 lat z przerwami :p 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Dawno bo dawno, ale miałem :D Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Bicepk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 GT nie jest dobre ale też nie jest złeJedyne do czego mogę się przyczepić to Twoja lista banówfakt faktem miałeś kilka podszywek ale na sumieniu też trochę maszNo nicPoczekam na opinię adminów czy też graczy o ile się pojawią tutajI wtedy zdecydujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ja bym był za okresem próbnym GT 0,5/0,5 wiek jest (wiek nie zawsze świadczy o poziomie inteligencji ) ;d w ty miesiącu bana raczej nie wyrwałeś mam taką nadzieję bo masz kilka tych inny SID przy nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ja jestem na tak :)- Wiek- Ogarnięty- Mikro- GT- AMXMoże i ma pare banów na swoim koncie ale to nie świadczy o nim źle :PA w doskonaleniu komend AMX chętnie mu pomogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Myślę, że Pijany by mógł dostać tego próbnego by chociaż zobaczyć jak się sprawdzi. - Jest ogarnięty - Zna regulamin - Dużo czasu spędza na serwie Jedynie co mi tu nie pasuje to składka ale mam nadzieje że to zmieni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi