LuukY 404 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Nie wiem czy tylko mi to przeszkadza ale, czy można by było w dziale graficznym "Poradniki" stworzyć jakieś subforum o nazwie "Pytania"? Obecnie pytania na temat grafiki oraz wszelkiego rodzaju poradniki są pomieszane i trudno trafić na treść która odpowiada danej osobie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Można też "posprzątać" dział ze zbędnych|głupich poradników. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Nie wiem czy jest to tak potrzebne bo tych pytań bodajże było 3? Więc ten dział stałby pusty ;d Zmienimy nazwę na "Poradniki / Pytania" Można też "posprzątać" dział ze zbędnych|głupich poradników. Zajmę się tym w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi