Piy Piy :P 58 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Nick:TyrionLink do SS:-Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: BeebBeebImAJeep ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_2:0:1335535778 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] * Privileges set Serwer:nie wiem chyba cod 350 tak pisze w amxbansLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/23276.html Nigdy nie gralem na codzie, wiec nie mam pojecia skad ten ban, pewnie na ip. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Piy Piy :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zresetuj router, jeśli grasz na ns to odinstaluj csa i pobierz tego z naszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) mieszkam w internacie wiec nie mam dostpeu do routera i gram na steamie ps To poczekaj chwile chyba wiem kto dostal tego bana zaraz wstawi ;) Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Piy Piy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No to mamy mały problem. Jeżeli grasz na steam to najprawdopodobniej jest to wina zmiennego ip więc tutaj tylko reset routera pomoże. Ub nie mogę dać bo przy okazji zdjąłbym bana komuś, kto go dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi