SZALONY NAPLET 1 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 1.Twój Nick: SZALONY NAPLEY2.Nick admina/gracza który zawinił:Musk?! l Zrypany Steam 3.Admin/Gracz : Musk?! l Zrypany Steam4.Data i godzina: 15.03.2013 18:465.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Niestety brak czegokolwiek ,lecz nie byłem przygowowany że dostane bana i z tąd brak dowodów może ktoś kto w tym czasie gram na serwie6.Opis sytuacji: gram sobie a tu wyskakuje ban ogarni się a tylko grałem spokojnie a przedtem dostałem kicka na zmnień nick 1/3 takie coś [AMXBans] Banned by Admin: Musk?! l Zrypany Steam [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'ogarnij' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '77.253. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi