QubaS 263 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witajcie!!! Sporo uwag jest odnośnie cyklmap, więc zaczynam ten temat tutaj :) Proszę o uwagi jak według Was powinien wyglądać CyklMap ? Aktualnie wygląda Tak: de_dust2_snowde_infernode_dust2de_miragede_dust2_snowde_nuke Proszę kierować propozycje jaką mapkę można dodać na stałe do cyklu map i uzasadnienie dlaczego akurat ta mapka, do tego proszę napisać jaki sugerujecie cykl map (podanie kolejności jak na przykładzie wyżej. Czekam na propozycję, im więcej do dyskusji tym lepiej (zrobimy ankietę po dyskusji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Proponuję zamiast de_mirage dać de_train bądź de_tuscan, które mają jednak dużo większy wpływ jeśli chodzi o historię CS 1.6 (chyba, że nie uznajemy serwera jako stricte pod ESL Maps) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PremO 12 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja bym zamiast tych dwóch dd2 dał traina i tuscana bądź westwooda, ponieważ to są mapy które dużo ludzi lubiło grać, ja też lubię :D Cykl Map wyglądałby tak: de_dust2_snow de_infernode_trainde_miragede_tuscan/de_westwoodde_nuke Pozdrawiam, PremO :DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ja bym Wam proponował taki cykl map: de_dust2_snowde_infernode_dust2de_tuscande_trainde_nuke 5 głównych mapek (w okresie świąt dd2 będzie jeden raz jako świąteczny) Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Może być ten cykl co podałeś Qubas, zamienił bym tylko dd2 (zwykłe) z tuscanem.(po inferno tuscan) Edytowane 19 Grudnia 2016 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 A ja całkowicie bym zmienił mapy przynajmniej na okres świąteczny wgrał bym małe tak nie nie potrzebnie marnować czas, zwiększył bym ilość wygranych rund do 11Mój cykl wyglądałby tak:de_weestwoodcs_rats2de_eldoradoPołączyć inferno z dustem i mamy de_dusferno2cs_italy2awp_india albo awp_map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PremO 12 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Bez tego Dusta normalnego... i mirage dac... de_dust2_snow de_infernode_mirage de_tuscande_trainde_nuke Tak by było najlepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ankieta zakończona i wybrana opcja to: de_dust2 de_inferno de_tuscan de_train de_nuke de_mirage - dodajemy testowo mirage jeśli będzie dobrze to będzie 6 map, a nie 5 jak planowałem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nowy cykl map wybrany - zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi