LeiSt^_^ 3 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Nick: Leist^_^Powod: Nieobecność spowodowana tym że jestem główną osobą od taktyk i prowadzenia grupy w grze Infestation The New Z Czas nieobecnosci: od 16 grudnia przez prawdopodobnie następny miesiąc Cos od siebie: Nie miałem czasu napisać nieobecności właśnie przez to co napisałem w Powodzie i przez sprawy prywatne. Moja aktywność na serwerze się zmniejszy lecz będę dalej starał się go pilnować . Nie sądziłem że tyle czasu zajmie mi to stanowisko w The New Z . Pozdrawiam :) Edytowane 20 Grudnia 2016 przez LeiSt^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi