1905acab 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Witam od nie calej godziny mam problem z FFa . Gdy laduje sie serwer wlacza mi sie na chwile mapka przez sekunde i wylacza gre... Dodam ze na innych serwerach nie mam takich problemow Robilem Reinstal i to samo. Poradzi Ktos Cos na To ? POZDRAWIAM HAWAJSKA KOSZULA Edytowane 20 Grudnia 2016 przez 1905acab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) dziwne ale totalnie ci ja zamyka czy jakis blad wyskakuje ? http://www.mpcforum.pl/topic/1228709-problem-wywala-csa-do-pulpitu-steam/#entry10498167 http://zapytaj.onet.pl/Category/029,002/2,2201952,Dlaczego_wywala_mnie_z_CS_16_non_steam_.htmlweź szukaj w googlach :) skasuj wszystkie mapy z katalogu w grze /cstike/maps/może jakaś mapa jest błędna i to robi? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pewnie z tym tuscanem problem, tak jak u kilku innych osób. Zrób tak jak QubaSek radzi i bedzie elegancko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) generalnie najlepiej skasować wszystkie mapy z folderu /cstrike/maps/ bo czesto się różnia miedzy serwerami te mapy i takie później jaja są. Serwer od nowa pobierze właściwe mapki i po krzyku :D @Edit: Dodaj też cs'a do antywirusa jako wyjątek i do innych programów które choćby windows ma w sobie. Zerknij czy jak cs ci się odpala nie masz w tle jakiegoś programu innego, najlepiej odpal cs'a na czystym kompie bez innych programów. Możesz też usunąć zawartość tego folderu /cstrike/models/ Usuń dla pewności również zawartość tego folderu z rs'ami /cstrike/sound/GrudzienFFACSC Jak pousuwasz mapy, modele i rs'y to powinny się od nowa pobrać przy wejściu na serwer. Daj znać czy już jest ok :) Edytowane 21 Grudnia 2016 przez QubaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1905acab 0 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzieki WIelkie za Rade pomogło ;) Pozdrawiam Gorąco hehe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany - zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi