SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Przedstawiam drużyny klasyfikujące się w pierwszej dziesiątce w grudniu CS GO. TOP 10 stworzone przez HLTV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Szczerze myślałem, że VP będzie 3-4 :D ale coś nie pykło :/ Team Optic jakieś nowe na scenie :d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Szczerze myślałem, że VP będzie 3-4 :D ale coś nie pykło :/ Team Optic jakieś nowe na scenie :D Niestety przegrali 1 ważny turniej, 2 musieli odpuścić i nie wbijali punktacji rankingowej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Team optic istnieje już bardzo długo tylko na scenie NA są częste rotacje i dopiero w tym składzie wskoczyli na wysokie pozycje. Dla mnie nip powinien być niżej o 1/2 pozycje, a za to c9 zasługiwało na co najmniej 7 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi