Maniak 114 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Imie :KrystianWiek :15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : jestem od Początku sieci, ale musiałem rejestrować się od nowa. Akturalnie 17 hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) :odpowiadają mi recenzje gier i Wiadomości ze Świata (tygodniki)Znajomość z większością użytkowników: nie wiem czy do recenzji/tygodników potrzebnaDlaczego ja ? Ponieważ spędzam dużo czasu serfując po internecie. Natykam się niekiedy na ciekawe tematy które chciałbym rozpowszechnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na TAK OGARNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na tak, jak kolega wyżej, ogarnie. Ale aktywność na forum popraw ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Nie -Brak 60 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Łapaj TaK ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Bruno, albo admin albo redaktor ;/ Moim zdaniem branie sie za wszystko nie pomoze serwerowni.Jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Na tak, mam nadzieje że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Podanie przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi