Niepokro 8 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nick: Moda NIe Lubi Siee Opis problemu: chce ten panek na rogu co jest oznaczony w ss zmienić go na prawy dolny róg na ekranie z lewego albo usunąć bo nie pamiętam na to komendy a w gogle też nie mogę tego znaleźć ScreenShoot: http://scr.hu/6kki/zojov System operacyjny: windows 7 Kontakt: gg, skype, pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) jezeli chcesz miec wyswietlone fps w prawym dolnym rogu wpisz net_graph 3Jeżeli o to chodzi bo jak nie to napisz to znajdę coś Edytowane 23 Grudnia 2016 przez VORDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) nq dzięki bardzo pomogłeś Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Niepokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zrozumiałem, że chcesz mieć fps w prawym dolnym roguMożesz mi na PW podesłać screen całego ekranu w grze?Nic nie obiecuję ale poszukam, popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niepokro 8 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 nie spoko już zrobiłem, nie wiedziałem jak to się nazywa, wpisałem to w Google tą komendę co mi podesłałeś i znalazłem wszystko o tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi