TeRRorKa 24 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wiek: 22Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/e-mail Kiedy zaczynałeś grę w cs: Hmm, około 7 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo Dobre.Ile masz wolnego czasu?: Dużo, dziennie po 4-5 godzin. Ale gdy miałem nie obecność z powodu wyjazdu w sprawach osobistych do Krakowa, nie mogłem wchodzić.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Mam dużo wolnego czasu, zawsze jestem pewny co do czitera. Noi co tu jeszcze napisać. Jestem ogarnięty, lubie siedzieć na forach, i mam admina na jednym z serwerów, noi tyle Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jak zaczynałem używałem wh Tokio Drift v3 ;d Teraz mnie to nie kręci, bo mam admina, i nie gram na czitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 NIE Mała aktywność na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Brak wymagań, i co do doświadczenia w łapaniu cziterów to też nie prawda. Po twoich banach najwięcej UB idzie. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Nie -mała aktywność na forum -MASZ BARDZO MAŁE DOŚWIADCZENIE W ROZPOZNAWANIU CZITERÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Niecały dzień na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi