aver 1 488 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Cześć, Gra ktos bądz chce rozpoczac przygode na classicmt2? Samemu nie chce mi sie grac :D serwer hard :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 jeżeli powiesz mi jak tam wejść to chętnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 jeżeli powiesz mi jak tam wejść to chętnie xD Nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi