Złota Owca 624 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Nick: Sequell**(podajemy swój nick) Pytanie: Jak mam zrobić bind do FastZooma na scrollu tak, żeby nie musieć wciskać scrolla tylko nim ruszyć w dół lub w górę (napisz swoje pytanie) System operacyjny:8 (XP/Vista/7/8/10 i inne) ScreenShoot: niepotrzebny(jeżeli jest potrzebny, dodaj go) Inne: Normalnie na scrollu mam ustawione mówienie na ts a nie chcę tego zmieniać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Masz http://forum.cs-classic.pl/topic/39882-skrypt-simple-fast-zoom/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi