Takichi 19 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nick : [F]IR[E] --TaQQQ-- [F]ollo[W]Link do SSów : nie mam,ponieważ dostałem bana za przeklinanie na aż 1 dzień,to nie za dużo,zresztą wymsknęły mi się może ze 2 słowa.Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina BlazE.[AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 5 minut i 4 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : [F]IR[E] --TaQQQ-- [F]ollo[W][AMXBans] Powod : ' Przeklinanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2045591620 '[AMXBans] Twoje IP : ' 37.31.19.116 '[AMXBans] =========================================Serwer : FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 daj wycinek. 1. spróbuj wejść na serwer 2. skopiuj wiadomość z konsoli 3. wklej do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzięki za info Blip,jest już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 na 5 min było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Yhym,, Blaze,nie ośmieszaj się,dałeś na 1 dzień i zostało mi trochę ponad 23h ,kiedy wstawiałem wycinek z konsoli,dostane UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi