Corel 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam, jesteście w stanie naprawić błąd na serwerze ? tzn po wpisaniu rankstats lub iinych okien dialogowych wyswietla mi sie białe okno, na innych serwerach działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 To jest błąd tylko u Cb. Ja nieraz tak mam, jak wpisuje za drugim razem działa już normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Potwierdzam ten bląd występuje u ciebie tylko :( Sprawdziłem już na 2 cs;ach i nic nie jest, skasowałem specjalnie motd wejsciowa stronę na wejściu na serwer i masz nadal biało, to ja już sam nie wiem:( Weź poszperaj w necie bo może musisz usunać jakieś pliki ściągnięte z FFA które Ci psują i robią białe www ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corel 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 No w takim razie musze poszperać, ale najgorsze że robiłem reinstal i nadal to samo. Narazie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 No w takim razie musze poszperać, ale najgorsze że robiłem reinstal i nadal to samo. Narazie dzięki Masz steama? Jeżeli nie to skąd pobierałeś NS'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi