Takichi 19 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witajcie,chciałem złożyć podanie,kiedyś już miałem adma dość długo,grałem pod nickiem TaQ,bądź TaQ Takeuchi,zapewne mnie pamietacie.Wymagania mam spełnione. ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) :16 lat w czerwcu~Mikrofon(nie wymagane aż tak) :posiadam~Minimum 30 godzin gry na Serwerze :mam przegrane bardzo dużo,koło 200 bedzie.~Kultura : posiadam xD~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu :nom powiedzmy,6-7/10~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM :równiutkie zero.~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) : jest,aczkolwiek dopiero zaczynam od nowa na tym serwie grać,więc będzie rosła:)~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera :jest.~Reklamowanie Serwerów : reklamy będą niedługo.~ONLY STEAM" :mam Steam,po aktualizacji coś mi się zrąbało i narazie gram na NS,ale posiadam.1. Serwer: FFA2. Nick: [F]IR[E] --TaQQQ-- [F]ollo[W]3. Imię: Damian 4. Wiek: 16 w czerwcu5. Znajomość Amxx(0/10): 6-76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie):8. Czas spędzony na forum: Długoo już jestem.9. Opisać siebie: Jestem miłym,pomocnym i koleżeńskim gościem. Część z Was prawdopodbnie mnie juz zna.Interesuję się siatkówką,nie lubię się uczyć i lubie pograć w cs w dobrym towarzystwie.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ogarniam admina,nie lubię grać,gdy są czitwocy,chcę studzić ich zapędy:)11. Linki do reklam: Niedlugo wstawię.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Demko,lub SS i banik. -Gdy ktoś nadużywa micro; najpierw upominam potem banuje na odpowiednią ilość czasu. -Nadużywa Kultury na serwerze;13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 - Amx - Wiek - Steam Zrób reklamy i git. TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Tak :-Wiek -Amx-Steam-Ogarniety ;DDorob reklamy i bedzie spooko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 NIE Ledwo co przyszedłeś już chcesz admina ? Spam w sowim podaniu H na servie Edit. Tak, ale teraz wszedłeś na serva i od razu admin ? Edit. Brend ty możesz się zamknąć ... Mówi to osoba wypowiadająca się w podaniach na serwer na którym nie gra i kultura... | Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie ledwo co przyszedłem,grałem na tym serwerze zanim na jakiś czas padł,grałem dużo i miałem admina,dlatego chcę mieć znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Spoko, grałeś miałeś adma ale już nie masz. Jestem na nie:-spam w swoim temacie,-amx,-reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 NIE Ledwo co przyszedłeś już chcesz admina ? Spam w sowim podaniu Edit. Tak, ale teraz wszedłeś na serva i od razu admin ? Wiesz co Fresh zamknij się bo on jest o wiele dłużej tutaj niż ty. I swoją drogą naucz się pisać ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 To zacznijmy od 1 rzeczy. Po kiego ch*** osoby nie grające na ffa (dawniej dd2) wypowiadają się w podaniach na admina FFA??? A co do podania 1. Dorób reklamy 2. Pograj jeszcze trochę (masz tylko 3h n GT) 3. Ogarnij steam bo admina na ns na FFA nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jestem na małe TaK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 24h na wstawienie reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSi4ToR 4 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 yyy.. jak wstwawi reklamy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ale podobno admin tylko steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak reklam=CL. miałeś 24h na wstawienie nie wstawiłeś, napisz podanie jak ogarniesz reklamy i steam.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi