sandr0 59 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 1. Nick: S4N7R02. Imię: Aleksander3. Wiek: 144. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Nie mam.6. Składka (tak/nie): Później mogę zapłacić.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/S4N7R0/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie.9. Parę słów o sobie **: Cześć, nazywam się Aleksander, jestem miłym i skromnym chłopakiem. Interesuje się muzyką i grami komputerowymi. Sam już tworzę muzyke elektroniczną od roku. Umiem też grać na gitarze. Jestem komunikatywny i chętnie pomagam innym osobom.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bardzo dobrze znam regulamin i wiem co wolno a co nie. Jeżeli bym czegoś nie wiedział to bym się dopytał innych adminów. Jestem ogarnięty. Zacząłem też troche grać w tygodniu więc można mnie widywać częściej na serwerze.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:12127345112. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W tygodniu do 3 godzin. W weekendy 4-7 godzin.13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14:30 - 16:00, w weekendy 11-2014. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Na tak +GT +Steam +Staz w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Za okresem próbnym. GT + AMX +/- Staż +/- Wiek - Mikro - Nie wywierasz złego wrażenia na serwerze, a więc powodzenia :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard96 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wiek trochę nie jest na korzyść, bo gra od 16 lat jest. Nie rozumiesz też "jestem miłym i skromnym chłopakiem" - tak, bardzo skromny :) Ale prawda jest taka, że jest uczciwym graczem i pilnuje regulaminu, gra też dość często. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Na Tak: [+]Staż w Cs 1.6, [+]Amx, [+]Steam, [+]Składka, [+]GameTracker, [-]Wiek, [-]Mikrofon, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nic nie zrobiłeś złego w tym tygodniu Gt masz dobre mikrofon niepotrzebny więc nie wiem po co mu dajecie minusy jak mutacji pewnie nie przeszedł :D Myślę,że można dać ci szansę.Teraz poczekaj na ostateczną wypowiedź @VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Na tak -Wiek -amx -składka -Zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jestem na tak gracz kulturalny ,pomocny nigdy nie widzialem zebys lamal regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jestem na tak, gt ma dobre, nawet lepsze od niektórych adminów, spokojny, zgłasza na u@. Można dać mu szanse ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 mikrofon to żaden minus tym bardziej, że zapewne mutacji nie przeszedłwiek wiekiem gra od 16 roku ale od 14 admin, także tutaj problemu nie maGT wcześniej miałeś kiepskie mimo, że grałeś w weekend po 10 godzinale teraz posłuchałeś się i widzę, że na tygodniu też jesteśTak jak obiecałemOkres próbny 14 dniw tym czasie nie chcę widzieć skarg na Ciebie, że przedłużaszPW do Zygusiai zgłoś się po rangę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi