toxicdeth 44 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Laptop Lenovo Z51-70 Windows 8.1 64-bitowy Processor: Intel® Core i7-4702MQ CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz Pamięć: 8192MB RAM Karta graficzna: Intel®HD Graphics 4600 Opis problemu: Jeszcze dzisiaj sobie fajnie grałem w unuturned Ale na chwile wszedłem na yt ( wyłączając gre) Posiedziłem tam może 1h i poszedłem znowu na tą grę lecz w menu gry miałem 5 fps.Wyszedłem bo nie ma sensu tak grać więc udałem się na cs'a ,lecz się nie chciał włączyć i dostałem taki komunikat: your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game. Wpisując tą frazę w Google uznałem że jest problem ze sterwonikami odinstalowałem je instalowałem i nic.Reszta komputera działa prawidłowo raczej,Liczę na SZYBKĄ pomoc Edytowane 27 Grudnia 2016 przez toxicdeth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Czemu masz i7 i używasz zintegrowanej karty graficznej? XDDDD Przecież to bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicdeth 44 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Zawsze Jakoś tak grałem i nie przeszkadzało mi to w sumie. :p Chciałbym się pozbyć tego problemu bo nie mogą chłopaki rajdować bez mnie xd (to je laptop) Edytowane 27 Grudnia 2016 przez toxicdeth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi