Matiq132 11 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 1. Nick: Matiq 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Matiq/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie 9. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz i mam 16 lat. Interesuje się koszykówką i grą na komputerze. W wolnym czasie lubię pooglądać TV lub YT, Od następnego roku będę chodził na treningi koszykówki. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ kiedy jestem na serwerze a nie ma żadnego admina to ludzie łamią regulamin 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:147154085 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 godziny dziennie lub więcej 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12-24 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 No, czekałem. Jestem na tak, gt średnie, steam, zgłasza na u@. Ogólnie można mu zaufać, jeżeli chodzi o posadę admina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Na tak. - Zgłasza na u@ - Jest ogarnięty - Wiek - Staż No i też dobre gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 dałbym szansę z okresem próby na 7 dniostateczny werdykt niech wyda Zyguś bo mnie nie będzie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kiedyś razem adminowalismy jak się nie mylę.Nie sprawiałeś kłopotów,teraz też nie sprawiasz zgłaszasz graczy łamiących regulamin. GT dobre,same plusy Podsumowując jestem na Tak.Zapraszam na Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi