Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nick: Gang_[P]lebaniiPowód rezygnacji: Rezygnuję z opiekuna serwera ponieważ sam zauważyłem że ostatnio straciłem chęć na granie w 1.6, a nie mam zamiaru siedzieć dla "kolorku". Więc wolę zwolnić miejsce komuś kto się tym lepiej zajmie.Coś od siebie: Chcę podziękować Karolowi że mogłem pełnić tą funkcję przez 9mies, oraz Domellowi za pomoc w prowadzeniu serwera.Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dziękuje za pracę włożoną w serwer i mam nadzieję, że spróbujesz jeszcze swoich sił na innych stanowiskach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi