inside. 4 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Głównie projekty stron: http://michalbialekniemajajek.cba.pl/ - Na darmowym hostingu, bez cms'a. Aktualnie strona podpięta pod cms'a i napisana od nowa w bootstrapie w pełni responsywna, niestety na darmowy hosting nie da się takich treści zamieścić więc do wglądu tylko pierwotna wersja. Jeszcze nie skończony projekt: Tutaj kolejny starszy projekt, także już podpięty pod cms'a i praaawie responsywny, kilka rzeczy do poprawek: Kiedyś dla znajomego robiłem grafiki na fp (stronka dalej istnieje więc można sobie sprawdzić): Tutaj już naprawde gówniane antyki ktore robilem dla znajomego na siec: I po zmianie silnika strony i templatki zrobilem nowe proste logo ktore wpasowaloby sie w tamtejsze trendy: I kolejna nieskonczona pierdola: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Podobają mi się te "pierdoły", są naprawdę śliczne, proste i co najważniejsze - nie przesadzone.. Cudeńka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jeju. Podobają mi się bardzo. Prostota a tak powala na kolana. Na plus. Czekam zdecydowanie na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi