BlazE 565 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam.Mam pytanie/propozycje ... na serverze jest "rockthevote", ale nie ma opcji z votemap. Czy jest możliwość dodania tego? Myśle, że by się przydało Jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Przyda się na FFA i na Cod Modzie Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie potrzebne jest na codzie, natomiast na ffa jak chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na FFa przydałoby się bo czasami nie ma z czego wybrać.* Napisałem to w dziale FFa, więc chodziło mi o FFa pozdroo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 jest taka opcja. wystarczy zmienić plugin. jestem ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dodany przecież jest ten plugin^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ale nie ma Nominacji map do vote ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A wpisywaliście nominate de_dust ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 tak. nominate mapa i mapa i nie ma. może wystarczy zmienić w cvarach a jak nie to plugin nowy w sumie też nie jest strasznie dużo roboty zmienić gotowy plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jaki gotowy plugin?Przecież on jest zrobiony,a zresztą po co edytować plugin który ma takie coś już wbudowane?Wgram inną wersję i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No jak blip, wpisujesz np de_dust2 i ci nominuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wcześniej nie działało... Dobra zamykam bo działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wszystko działa.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi