BorixxX 1 350 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Pytania od @Wercia. [P] Hejoo![O] No siema[P] Jak tam?[O] A dobrze[P] Jak tam zdrówko?[O] Jak najlepiej :D[P] A w szkole jak idzie?[O] A ujdzie[P] Jak bardzo mnie lubisz?[O] Bardzo :D[P] Kim dla ciebie jestem?[O] Kumpela[P] Cieszysz się ze mnie poznałeś?[O] Pewno :)[P] Masz jakieś hobby ?[O] Pilka nozna, cs[P] Masz rodzeństwo ?[O] Nope[P] Lubisz pierogi?[O] Oczywiscie[P] Jak tak to jakie?[O] Wszystkie oprocz tych ze szpinakiem[P] Twoim zdaniem też jestem uzależniona od nich?[O] Tak[P] Dlaczego tak mówisz?[O] Bo tak jest[P] Dlaczego każdy tak mówi?[O] Bo to prawda[P] Dlaczego się tak wkurzasz jak Cię zabijam?[O] Bo nie umiem grac[P] Co o mnie ogólnie sądzisz ?[O] Ze za spokojnie podchodzisz do cs'a[P] Czego we mnie najbardziej nie lubisz ?[O] Nic mi sie nie kojarzy czego bym nie lubil :D[P] Grasz w jakieś gry oprócz csa?[O] Przechodze BF2 Bad Company[P] Opisz siebie w trzech słowach.[O] Nerwowy, nie normalny, psychiczny[P] A teraz mnie[O] Spokojna, mila, bezkonfliktowa[P] Ile masz w bicku?[O] 30cm[P] Wiesz ze uwielbiam twoje imię?[O] Teraz juz wiem[P] Mogę mówić na ciebie Michaś?[O] Jak chcesz to mozesz[P] A mogę cie wyjaśnić?[O] No dawaj[P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego?[O] Czy dana osoba uzywa mozgownicy, czy ma poczucie humoru[P] Ulubione danie?[O] Troche tego jest m.in. leczo, bigos, pierogi[P] Fap fap?[O] Fap fap[P] Masz dziwne nawyki?[O] M.in. wychodzenie na balkon jak sie wkurze grajac w cs[P] Albo jakieś fetysze?[O] Zostawie to dla siebie :D[P] Lubisz Serniczek?[O] A jak :)[P] Lubisz Diamencika?[O] Tego dzika? Pewno[P] A Saskiego z Alaski?[O] Jop[P] Krzycha parara?[O] Taaaaak[P] Dlaczego tam sieć?[O] Przypadkiem sie tu znalazlem, jakiegos serwa szukalem i na jb przypadkiem wbilem, z czasem sie uczylem co i jak, az ssy dostalem i musialem konto na forum zrobic i tak o tu sie znalazlem[P] Skąd wgl wziął się nick Borixon?[O] Jakies 3 lata temu kolega zrobil sobie dla beki Popek to ja Borixa dalem i tak zostalo[P] Gdzie mieszkasz?[O] W domu[P] Przyjedziesz kiedyś do mnie?[O] Kiedys, moze...[P] na IEM się wybierasz?[O] Nope[P] Dlaczego?[O] Jakos mnie tam nie ciagnie[P] Ile wzrostu masz?[O] 165cm, ale jeszcze rosne :D[P] Ulubiony Kolor ?[O] Niebieski[P] Ulubiony rodzaj muzyki ?[O] EDM, Tap[P] Co chcesz dostać na urodziny ?[O] Chcialbym kompa ale to raczej nie mozliwe finansowo, wiec hajs $[P] Masz lęk wysokości?[O] Nope[P] Ulubiony film?[O] Obecnie "Pitbull Nowe Porzadki" , ale dalej czekam, az Niebezpieczne Kobiety beda w necie :)[P] Jakie masz plany na rok 2017?[O] Narazie zadne[P] Postanowienia noworoczne masz?[O] Nope[P] Kończę już Michaś[O] Ok[P] Pozdrowisz mnie?^^[O] No a jak :D pozdro[P] Eloszka młody :p[O] No narazie Pytania od @The_GanjaMan_PL [P] Jak tam?[O] W miare[P] Nadal zły?[O] Jop[P] Kiedy ts?[O] Raczej nigdy[P] Będziesz się starał o admina?[O] Moze[P] Jak to jest mieć bana na forum?[O] Zawsze mozesz sam sie przekonac :)[P] £ czy €?[O] €[P] Jeśli dostaniesz admina dasz mi bana?[O] Jak zasluzysz[P] Jak bardzo mnie nie lubisz?[O] Nie lubie chamstwa i konfidenctwa[P] Ile razy jeszcze powiesz "Ganja bot"[O] Pewnie duzo[P] Ulubiona broń z cs?[O] Mam trzy awp, ak, m4 Pytania od [P] Siema[O] No elo[P] Fajnie się adminowało na JB?[O] Pewnie, brakuje tam teraz starej ekipy :/[P] Ganja parówa dał ci ssy,Coś mu zrobisz?[O] Co ja moge? Nic nie moge :D[P] Nauczysz się kiedyś BH?[O] Moze[P] Czemu nie umiesz grać mixów?[O] Bo jestem slaby[P] Na Ile oceniasz Electro/techno w skali (1-10)?[O] 9/10[P] Kim chcesz zostać w przyszłości?[O] Nie myslalem nad tym jeszcze[P] Powrócisz na JB?[O] Moze kiedys...[P] Jak to się stało,że akurat trafiłeś na naszego JB?[O] Przypadkiem szukalem jakiegos serwa i trafilem tu[P] Cieszysz się,że dostałeś UB? xD[O] Jop[P] :pije: ?[O] :pije:Nie no nie będę ci dawał dużo pytań bo będziesz płakał jak Wercia ;d Pytania od @toxicdeth [P] Łaj ju miałeś czity na go mod ? :D[O] Dobrze wiesz, ze nie mialem :D[P] ZArost jest ?[O] Je[P] Gdzie się podziały tamte skinsiki ? :D[O] Sprzedane :D[P] Dasz lajkacza na insta nie ?[O] A dam[P] Cieszysz się że będziesz chodził do 9 klasy ? :)[O] Nie bede, ide jeszcze starym systemem i pojde do 3 gimby jeszcze :)[P] Idziesz na Sylwka Do Andrzeja ?[O] Do tego Andrzeja? No a jak[P] A jak nie to jakie Plany ?[O] No do Andrzeja ide :D[P] Stosujesz taktykę Full of zasadzkas ?[O] Zawsze[P] Nagrywamy z MAJNKRAFTA ?[O] Pewno jutro[P] Albo robimy swój zespół raperski ! :D[O] Tak![P] Lubisz reziego ? :)[O] Jop[P] MAsz jakąś czikę na oku ? :p[O] Maybe... :D[P] Mikołaj co przyniósł ?[O] Hajs $$[P] Barca lepsza niż real 100% nie ?[O] Jak ty chyba chory Hala Madrid![P] Będzi potrzebny murzynek ?[O] Nie[P] HAPPY NEW YEAR BRO ! :D[O] Nawzajem :) Pytania od @RomantykNLO Kope lat mordzix[P] Kiedy na jaila wracamy?[O] Narazie mnie tam nie ciagnie :D[P] Albo lepsze pytanie-czy wgl wracamy?[O] Moze...kiedys...[P] Co robiłeś przez ten czas jak miałeś bana cziterze? XD[O] Cziterze xd, cziterswtem to ja sie brzydze, a w tym czasie to korzystalem wiecej z zycia, wiecej sie na dworze czasu spedzalo itp.[P] Nadal singiel? Czy w końcu jakaś jest? XD[O] Narazie jescze singiel :/[P] Jakieś postanowienia noworoczne?[O] Nope[P] Ile ton więcej po wigilii? XD[O] z 3Dobra koniec, eldo XDSiema SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM! Nominuje @Domellenel Edytowane 31 Grudnia 2016 przez BorixonC 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Supcio odpowiedzi Michaś :D Dziękuje za pozderki ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wzajemnie ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 za hala Madrid masz lajka a ja nominowałem cie i zapomnialem zadac pytan hahahaha :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Super odpowiedzi + :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi