Złota Owca 624 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć ludzie, zacząłem grać w grepolis, szukam chętnych do gry :) https://pl0.grepolis.com/invite-207406-pl58?invitation_id=973062&invitation_mac=d0036533&ref=player_invite_linkrl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Gram w tą grę od jej początków, mam teraz chwilowy urlop maks pół roku i wracam do gry, właśnie kończy się zamykanie świata Akcjum który ja i mój sojusz wygraliśmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Gram w tą grę od jej początków, mam teraz chwilowy urlop maks pół roku i wracam do gry, właśnie kończy się zamykanie świata Akcjum który ja i mój sojusz wygraliśmy :D Gralem tam ponad pol roku na Akcjum XDDDDDDDDD Miałem 400 000 pkt i 20 miast xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Obecnie jestem 95 w rankingu a byłem 9 :D Mam 116miast i tylko 1,8mln pkt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi