rac0 39 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 1. Nick: rac0. 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 6-10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/rac0./193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie 9. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imię Jakub mam 14 lat chodzę do 2 gim. Interesuję się sportem takim jak piłka nożna,piłka ręczna. Bardzo dużo spędzam czasu na granie na komputerze w gry takie jak cs 1.6 cs go League of legends ETS2. Myślę że wszyscy mnie tu znają ale tak troszeczkę się opisałem. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest niekiedy mało adminów na serwie a inni gracze nie łamią regulamin ciągle. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:140273847 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-3h dziennie bądz więcej 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze od 15 do 19 Weekendy od 10 - 17 14. Staż w Counter-Strike 1.6: Od 7 lat gram 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Pozdrawiam rac0. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi