Miechu 683 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tym razem pytania zadajemy do @Domellenel Nabijcie jak najwięcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) [P]Jak tam? [P]Lubisz mnie? [P]Kiedy na ts? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez ->NeM0o_! Zastosuj się do regulaminu działu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) [P] Siemanko jak tam leci? [P] W jakie obecnie gierki pogrywasz? [P] Ulubione danie? [P] Ulubiony film? [P] Jak trafiles na csc? [P] Masz jakas fure? [P] Lubisz Diamentowego? :D [P] Jakies zainteresowania, hobby? [P] Na silke chodzisz? To tyle nara :) Edytowane 2 Stycznia 2017 przez BorixonC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 [P] siema [P] Kiedy dodam mnie na steam? [P] Dasz mi opiekuna jb? :D [P] Zrobić Ci awatar ? [P] Dlaczego czołgi? [P] To chyba tyle [P] siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 [P] Siema Domel [P] Co tam u Ciebie słychać? [P] Lubisz mnie? [P] To dasz mi tego vip'a na JB? [P] Jak tam Ci idą czołgi? [P] Jak tam życie? [P] Udało Ci się wykonać jakiś plan z 2016? [P] Jakie plany na 2017? [P] frytki czy pizza? :P [P] czarny czy biały? [P] kot czy pies? [P] dom czy blok? [P] rower czy samochód? [P] Dobra koniec tych pytań, bo to i tak jak na mnie dużo xd [P] To Eloooooooooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 [P] Hejcia [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] A w Warszawie jak się żyje? [P] Lubisz mnie może? [P] Tak szczerze denerwuje cię czasami? :v [P] Nasza banda jest najlepsza prawda? [P] Ile grasz już w CS 1.6? [P] A w czołgi? [P] Opisz siebie w 3 słowach [P] A teraz mnie hue hue? [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [P] Zrobić ci serniczka? [P] A może pierogi? [P] Twoim zdaniem też jestem uzależniona od nich? [P] Dlaczego każdy tak mówi? ;-; [P] Jest taka osoba której nienawidzisz? [P] Ulubione danie? [P] Ulubiony kolor? [P] Wyjaśnij Sasa bo mi misia kupić nie chce :x [P] Dalej masz bana na ts? [P] Twoja Stara?! [P] Już kończę [P] Pozdrowisz mnie? [P] Trzymaj się cielutko! [P] Papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) [P] Siemasz Domeleleleleleleleleleleleleleelelleleleleellelelelelelele ! [P] Co słychać ? [P] DDDDDDDDDDD... ? [P] Jak ja Cie uwielbiam ahaha : d [P] Ulubiony czołg ? [P] Dlaczego ten ? [P] A ty mnie lubisz choć troche ? [P] Jak ty alkoholik jesteś i po alkoholu odpowiadasz na te pytania : ) prawda ? [P] Pierwsze słowo/zdanie gdy dowiedziałeś się o śmierci Chóru Aleksandrowa ? [P] Skąd zainteresowanie militariami, historią z okresów Wojennych ? Bo wiedzę masz całkiem całkiem, z tego co miałem okazję usłyszeć ;) [P] Często słuchasz rosyjskich utworów muzycznych ? [P] Kiedy pykniemy w wota jeszcze ? Jestem gotów zainstalować ; ) [P] Z jakiego miasta/wioski pochodzisz ? [P] Co tam u lokatorek ? [P] Kobitka u boku jest ? [P] Jakie masz zainteresowania ? [P] Co sądzisz o ASG ? [P] Kiedy wpadniesz w Bieszczady ? [P] Skąd pomysł na nick ,,Domellenel,, ? [P] Wyjaśnij mnie tu bo @Wercia. prosi : / [P] Czy sądzisz że taki misiek to dobry prezent dla Weroniki ? Przecież to żywe stworzenie, jeszcze coś jej zrobi :D Dzięki za odpowiedzi ! Piąteczka :gwizda: :D Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 [P] Wot czy WT? [P] Czemu WT? [P] Tak wiem ze wiem [P] Czemu Kobry latajom? [P] Co Ty na to żeby Tygrysy też latały? [P] Team Classic? [P] Czołgiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Czas na odp do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi