Najarany Dzeki P 0 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nick: BascioRLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: http://imgup.pl/di/RJ14/bez-tytu-u.pngSerwer: WszystkieLink do bana: Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po krokuWitam. Pobrałem sobie z nudów Cs 1.6 v23. Chciałem wbić na wasz serwer, a tu niespodzianka (ban).Pomyślicie sobie "Cheatował to i dostał" Otóż nie. Mam internet jaki mam. Wszyscy którzy posiadają taki internet jak ja mają identyczne IP którego nie da się zmienić. Ktoś kto posiada taki internet dostał właśnie bana i jak widać nie wrzucił ss'ów. Co mogę zrobić, żeby odzyskać możliwość gry? Właściciel serwera (-_-) powinien mnie kojarzyć i wiedzieć, że jestem "czystym" graczem.Pozdrawiam. Najarany Dzeki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi