Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nick: Tymbarkowa Powod rezygnacji: Wyjazd. Cos od siebie: Myślałam długo nad tym wszystkim i miałam w głowie myśli żeby jednak nie rezygnować (przecież internet tam będę mieć), ale po ostatnim tygodniu stwierdziłam, że nie ma sensu. Rezygnuje z wszystkich rang na forum. Queen do Ciebie odezwę się jeszcze na dniach, bo coś Ci obiecałam (spokojnie, pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Już ze sobą wszystko wyjaśniłyśmy, jeszcze raz dziękuję Ci za współpracę i mam nadzieję, że szybko wrócisz! Ranga odebrana, dzięki wielkie! :dajekwiata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Trzymaj się i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi