Omega* 2 077 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć Proszę liderów drużyn o wypisanie dni oraz godzin w których najbardziej wam pasuje rozegranie meczów. Przed napisaniem proszę aby lider wpierw skontaktował się ze wszystkimi zawodnikami aby informacja była prawdziwa w 100 % Poczekam na te informacje od was i myślę że niedługo zapowiedz turnieju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) My mozemy grac od przyszlego tygodnia tak ;poniedzialki odpadaja, wt po 18, sroda po 21 czwartek nie mozemy, piatek to kwestia dogadania sie sobota raczej odpada i niedziela po 20. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez ODSMistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 w tyg ok 18 :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 pozbieralem info i mam takie ruchome terminy... wiekszosc dni tygodnia wieczorami kolo 20. ale praca na zmiany ma swoje uroki takze prosilbym o uprzedzenie z odpowiednim czasem o meczu:):) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 również pozbierałem info i my mozemy grać poniedziałek sroda piatek ( nie każdy) od 18 wtorek czwartek od 20-21 weekend czyli sobota niedziela raczej odpada ewentualnie niedziela wieczor ale to kwestia dogadania sie i tego czy mam szkołę czy też nie :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuje. My nadal pracujemy. Zapowiedź powinna pojawić się na początku następnego tygodnia lub niedziela wieczór. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi