Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witajcie,mam do Was pytanko. Zapewne pamiętacie niedawną aktualizację platformy Steam,po tejże aktualizacji,gdy uruchamiam Steam ,a konkretnie biblioteke --->cs---> graj,niby włącza mi się CS,ale po chwili robi się czarny obraz z zielonym paskiem na dole(cienkim) . Wie ktoś z Was może o co chodzi,może mieliście to samo? Proszę o pomoc. Pozdrawiam TaQQQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 a próbowałeś reinstalować cs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Tak,usuwałem i instalowałem 2x. i dalej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Zrób tak : - Pobierz to ! - Wejdz w główny folder z Counter Strike 1.6 - Usuń wszystko , i wklej to co pobrałeś. - Wszystko powinno działać :0 Daj lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 nie działa,macie inne sposoby?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 nie działa,macie inne sposoby?;> Reinstall całego steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Już usuwałem go i instalowałem 2x i dalej nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 format pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi