frytej 0 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, otóż mam problem wróciłem do domu po tygodniu chcę zagrać w cs no i niestety moim oczom okazuję się to : frytek connected [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: aXL ||| IP: 80.51.181.58 ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: AimBot ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]------------------------------- Czyli ban nie na mój nick a na taki sam IP, znalazłem na forum poradnik co zrobić, niestety wykonanie tych czynności nie pomogło dlatego proszę o pomoc tutaj bo nie wiem gdzie się z tym zgłosić. Mój nick frytek Link do amxbans : http://amxbans.cs-classic.pl/bans/26167.html Proszę o pomoc lub podpowiedź co jeszcze mogę zrobić by rozwiązać ten problem. Z góry dziękuję. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez frytej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zła nazwa tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi