AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Nick:AhMeD*DeToNaToR*.*Link do SS:-Wycinek z konsoli(bez IP)*:||| Zostales zbanowany!||| Nick: DEZ IS SPARTA||| Steam ID: STEAM_ID_LAN To pisze gdy wejdę na stronę AMX BANS:STEAM_1:0:1360353776||| Powod: Wrzuc screeny na forum||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: NigdySerwer: WszytkieLink do bana: LINK Nie jest to mój nick chcąc pograć sobie dziś zastała mnie taka wiadomość "Zostałeś zbanowany sprawdz konsole" Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 5 Stycznia 2017 przez AhMeD*DeToNaToR*.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Jeżeli posiadasz Steam to proszę się zgłosić do właściciela sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi