MrDevix 208 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć chciałbym wam przedstawić grę MovieStarPlanet (w skrócie MSP)Gra ta jest bardziej dla dziewcząt, ale chłopaki też mogą grać.Gra polega na tym, że masz swoją postać i ją rozwijasz. Można tak robić takie rzeczy jak:-zdobywanie lvl-kupuwanie nowych stroi i makijazów -granie w rożne gry -tworzenie looków, filmów i różnych rzeczy związanych z fejmem xD -wykonywanie misji/wyzwań Resztę możecie się dowiedzieć poprzez zagranie w tą grę :)Gra ta jest Przeglądarkowa i Online Możesz mieć swoich przyjaciół a nawet dziewczynę/chłopaka.Oto link do gry:https://www.moviestarplanet.pl/Mój nick:Ninja078 (nie gram w to już)Życzę miłego grania :)P.S Sprawy związane z grą (jak grać czy coś)Pisz na PW pod tematem MSP itp. Edytowane 7 Stycznia 2017 przez MrDevix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Znam tą grę, i grałem w nią jak byłem NAPRAWDĘ młody :D (jestem jeszcze młody ale to było jak miałem max 10 lat) fajnie mi się w nią grało, ale do pewnego momentu, gdy po prostu z niej "wydoroślałem", jeśli lubi się modę i pisać ze znajomymi to warto w nią zagrać :) ale lepiej być na forum cs-classic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Też grałem w tą grę ale to dawno jak się było małym ( 8-10 lat) jak patrzę na tą grę to mi się przypominają chwile z dzieciństwa jak się w nią grało dzień i noc ;) to były super czasy, lecz każdy dorośleje i teraz się gra w kanter strajka albo League of Legunde xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 tyle hajsu na to przejebalam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Znam tą grę, i grałem w nią jak byłem NAPRAWDĘ młody :D (jestem jeszcze młody ale to było jak miałem max 10 lat) fajnie mi się w nią grało, ale do pewnego momentu, gdy po prostu z niej "wydoroślałem", jeśli lubi się modę i pisać ze znajomymi to warto w nią zagrać :) ale lepiej być na forum cs-classic :D Też tak myślę :) Cs-Classic lepsze :D Też grałem w tą grę ale to dawno jak się było małym ( 8-10 lat) jak patrzę na tą grę to mi się przypominają chwile z dzieciństwa jak się w nią grało dzień i noc ;) to były super czasy, lecz każdy dorośleje i teraz się gra w kanter strajka albo League of Legunde xd Wolę cs'a ale LoL też spoko :D tyle hajsu na to przejebalam A kto ci kazał vipy kupować :D Next razem będziesz myślała lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi