ProMocJa 0 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nick : Pro+Moc=JaLink do SSów : już wstawiłem ale niedostałem ub za złe modeleWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siwy. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pro+Moc=Ja [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.4.131.179 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : cs-classic.pl Już mam oryginalne modele i czy jest jakaś szansa na UB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak dasz ss'y tak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProMocJa 0 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ale sam mam se zrobić ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 OMG , te ssy które admin ci zrobił -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 z tych ssów co admin zrobił ub nie dostał za pozmieniane modele postaci i broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak ss'ów [24h czekania]Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi