KoSi4ToR 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam, dopatrzyłem się dzisiaj, że jest jeden bug na serwie. Wbiłem dzis sobie na cs i mialem nick GreenBlood, wyszedlem z serwa zmienilem na nick na którym gram normalnie. Gram jakiś czas i patrze, że mam 15 rank wpisuje /top15, a tam 15.GreenBlood, to samo mial executor.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Potwierdzam to tak nie powinno być ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Od next powinno być dobrze Pomyliłem jedną komendę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZałatwioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi