DAAMIAAN 16 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nick: DAMIANLink do SS: Tutaj chyba ss nie trzeba bo jak coś to zawsze hltv można sprawdzić a powód bana mówi sam za siebie...Wycinek z konsoli(bez IP)*: Dawno podanie nie pisałem i zapomniałem zrobić :pSerwer: #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/28337.html Podchodze do tt jak jestem 2 w kolejce, tt bije admina a ja tylko se obok niego stoje, admin daje mi bana za ducha, bezsens ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ban minął, tak krótkie bany wyjaśniaj z opiekunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi