Besi523 3 023 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Przyszedł do mnie mój nowy komputer i w CS mam ciągle non stop spadki FPS z ponad 200 na 70 przez co mam ścinki na kilka sekund czy ktoś wie w czym tkwi problem? ;v No i problem tkwi w CS:GO bo w h1z1 nie mam takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabelek122 0 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) może to ci pomoże możesz także ustawić priorytet swojego komputera na cs //Posty połączone. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Kasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) 1. Jeżeli masz Windows 10 musisz wejść do aplikacji Xbox i wyłączyć DVR 2. w CSGO przełączyć z "Słuchawki z HRFT" na "Słuchawki" bo zjebali to mocno i fpsy skaczą niesamowicie. Jeżeli dalej będzie to samo, pisz to się coś poradzi ^^ @@ -novid -high -lv -nod3d9ex -processheap -threads 4 Spróbuj z tymi startowymi i napisz specyfikacje kompa, jeżeli będziesz miała lepszy odemnie * i5-4690 + radeon r9 270 * to musisz coś mieć z opcjami Edytowane 11 Stycznia 2017 przez gmspnx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Pomógł mi Crypton2309 (i też NexT., ale przeoczyłam) W ustawieniach video zmieniłam jeszcze 3 rzeczy i spadki ustały. :clap: Dziękuje i tak za pomoc! :dajekwiata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi