Ona Tańczy dla mnie xD 0 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 1. Serwer: 31.186.82.128:27331 2. Nick: Ona Tańczy dla mnie xD 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 14,5 5. Znajomość Amxx(0/10): 7 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): nie 8. Czas spędzony na forum: gram od 1 miecha tylko nic zmienilem 9. Opisać siebie:Jestem utcziwy na razie nie mam kasy więc nie oplacę 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gram bardzo często 7h dziennie 11. Linki do reklam: nie mam niestety sory 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Ban na zawsze ssy -Gdy ktoś nadużywa micro: 30 min bana i wpierw upomnienie -Nadużywa Kultury na serwerze:Ogarniam go 10-30 min za adma obrazę 1h banu 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 11. Linki do reklam: nie mam niestety sory http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.128:27331/top_players/?query=ona+tanczy&Search=Search 7h dziennie ty ty chyba 1 dzien grasz haha ;D nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Już ci coś dziś mówiłem, min 30 h na serwie NIE - dziś zacząłeś grać - brak reklam - pkt 12. to rozumiem że za aima, no recoil itp. też screeny ? -.- - w pkt 8. kłamiesz - no i wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona Tańczy dla mnie xD 0 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 ale gralem od 1 mcm tylko nick zmienialem bo taki koles mnie szukal i chcial ze mną grać a ja nie chciałem Dajcie mi próbnego adma to się przekonacie 2 skargi i wylatuje i nie wracam ok ??? do niedzieli następnego tygodnia i zobaczycie jeżeli nie będzie skarg admin zostaje jeżeli będą papa ok ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 NIE Reklamy Wiek Grasz od 1 dnia na servie Aktywność na forum Konto dla podania Spam w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie widziałem cie dziś po raz 1 .... to mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Nie . Powody up ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Nie -szpamisz w swoim podaniu -wiek -amx -reklamy -składka -mała aktywność na forum -konto dal podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Na NIE-reklamy, -spam w podaniu, -amx,-mało grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wymagania. CLSJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi