Zygus 2 407 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Nick: ZyguśWiek: 17 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxbansStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:teraz 5 lat będzieCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? :AmxbansIle czasu poświęcasz forum?:2-3h dziennieCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Aim,Wh,Esp,no smoke,flash,no recoli,auto duckCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: warnamiDoświadczenie na podobnym stanowisku:Opiekun serweraInformacje o sobie lub uwagi:Siema.Mam na imię Marcin uczęszczam do szkoły zawodowej(przedostatnia klasa) w tym roku już pełnoletność ^^ .Interesuje się muzyką,grami komp.,dziewczynami ^^ oraz sportem. Wczoraj zacząłem bawić się muzyką dosłownie ją składać na razie amatorsko.Na Sieci jestem już przeszło 2 lata.Doświadczenie w amxbans mam jako iż byłem i jestem opiekunem serwera.Swoją karierę ze siecią zacząłem dzięki DR gdzie miałem na nim pierwszy raz admina i zainspirowało mnie to to częstszego odwiedzania na forum które mnie wciągnęło jak narkotyk XD .Podanie pisze ze względu na to,że Rewox jest teraz jedynym członkiem UBT i myślę,żę przydała by mu się pomoc z rozpatrywaniem SSY jak i demek.To chyba tyle o mnie z podstawowych rzeczy kto wie to wie o mnie więcej a jak ktoś nie wiem to zapraszam na pw. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Zyguś 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na Tak: [+]Doświadczenie, Staż, [+]Wiek, [+]Rozpisane Podanie, [+]Aktywność Na Forum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na tak +doświadczony +staz +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na tak +Staż na forum +Pomocny +Doświadczenie +Aktywność +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jestem na TAK: +pomocny +doświadczony +staż +wiek +ogarnięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na TAK: +Aktywny na forum i w grze +Pomocny nie zawsze ale czasem tak :P +Zna się na grze +dojrzały emocjonalnie w różnych sytuacjach, nawet tych nerwowych to się bardzo ceni! +staż w tej sieci ma spory PS: jak będziesz w ubteam to od tego momentu wale bany bez ssów i sprawdzasz demka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 no pewnie, że takjak brakuje to czemu nie?rozpiska demek czy sprawdzanie ss to prosta sprawa wiec Zyguś na pewno sobie z tym poradzitym bardziej, że wie co z czym się jeTAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na tak+ Wiek+ Ogarnia temat+ Pomaga w razie problemu+ Pomocny+ Ogarnięty+ Kultura+ Podanie+ Doświadczenie+ Staż na forumDuże TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wstrzymałem się z wypowiedzią, aż ktokolwiek inny złoży podanie. Mimo iż na poczatku miałeś moje poparcie niestety muszę zmienić decyzję. Teoretycznie nie posiadasz doświadczenia na tym stanowisku i nie wiem jak poradziłbyś sobie z oceną demek, dodatkowo jesteś opiekunem serwera co przysporzyło by Ci dużo więcej obowiązków. Próśb o ub czy zgłoszeń nie ma bardzo dużo więc myślę, że 2 osoby w ubt wystarczą, a w takim przypadku wolę postawić na kogoś z doświadczeniem. Niestety tutaj jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przyjąłem na razie Jamesov, więc Twoje podanie muszę odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi